> Print deze pagina

Home > Nieuws en Media > Nieuws > Europese school Den Haag - docent Nederlands

Vacature Europese school Den Haag - docent Nederlands

21-04-2017

Door de uitbreiding van ons voortgezet onderwijs zijn wij op zoek naar nieuwe collega’s.
Per 1 augustus 2017 is er een vacature voor een: docent Nederlands, 1ste graads (ongeveer. 0.7 fte).

De Europese School Den Haag (ESH), welke geopend is in augustus 2012, is onderdeel van de stichting Rijnlands Lyceum. ESH is een geaccrediteerde Europese School welke onderwijs verzorgd aan leerlingen in de leeftijd van 4 tot 18 jaar tot aan het Europees Baccalaureaat. ESH is gevestigd aan de Houtrustweg 2, in Den Haag.

Functie-eisen:
· eerstegraads bevoegdheid voor het geven van het vak Nederlands
· recente onderwijservaring op havo/vwo-niveau, inclusief examenklassen
· ervaring op het gebied van gedifferentieerd en zelfstandig werken
· goede kennis van de Engelse taal
· goede vaardigheden en kwalificaties op het gebied van ICT

Tot aanbeveling strekt:
· 5 jaar onderwijservaring
· ervaring in internationale en/of interculturele onderwijssituaties
· kennis van andere EU talen
· bereidheid tot het uitvoeren van aanvullende taken buiten het curriculum

Geboden wordt:
· Een aanstelling op basis van de Nederlandse CAO-VO en een salariëring conform de relevante lerarenschaal.
· Wij verwijzen u naar onze website voor meer informatie over onze arbeidsvoorwaarden.

Procedure
De sollicitatieprocedure voor deze vacatures verloopt in samenwerking met de stichting NOB.
Belangstellenden die aan bovenstaand profiel voldoen kunnen zich tot 5 mei 2017 kandidaat stellen. Dit kan per email naar vacaturesesh.thehague@stichtingnob.nl  t.a.v de heer F. van de Kerkhof, directeur Europese school Den Haag met als onderwerp: uw naam en “Docent Nederlands”, Voorzien van de volgende documenten:
Een sollicitatiebrief met motivatie, een cv en een ingevuld ‘application form’ te downloaden van de website van de school:

Vanaf 5 mei vindt de selectie van kandidaten plaats, die vanaf 10 mei voor een eerste gesprek uitgenodigd zullen worden. Informatie over de Europese School Den Haag is te vinden op www.eshthehague.nl  op de site www.eursc.eu kunt u algemene informatie over de Europese Scholen vinden.

Terug naar vacatureoverzicht

Delen via: