> Print deze pagina

Home > Nieuws en Media > Nieuws > Vacature NOB - Stagiaire secretaresse

Vacature NOB - Stagiair(e) secretaresse

19-06-2017

Stichting Nederlands Onderwijs in het Buitenland in Voorburg zoekt een stagiair(e)-secretaresse voor 32 uur (ma-do). Ben jij die enthousiaste stagiaire secretaresse /office manager op MBO 3/4 niveau of HBO niveau die vanaf september 2017 een aantal maanden ervaring wil opdoen in allerlei verschillende werkzaamheden? Kom dan bij ons energieke en professionele team werken.

We bieden jou de mogelijkheid om ervaring op te doen in:

• Telefoon-, email en postbehandeling;
  • Agendabeheer en het ontvangen van gasten;
  • Diverse office systemen en het intranet bijhouden;
  • Ondersteunen in werving & selectie procedures van docenten;
  • Voorbereiden vergaderingen, notuleren en uitwerken verslagen;
  • Bestellen van kantoorartikelen en andere benodigdheden;
  • Diverse ondersteunende administratieve, secretariële en facilitaire werkzaamheden.

Wat heb jij te bieden?
Je bent minimaal 18 jaar en volgt een MBO- of HBO-opleiding, gerelateerd aan secretaresse/managementassistent. Je Nederlandse taal is uitstekend, zowel in woord als geschrift en hebt een goede mondelinge en schriftelijke beheersing van het Engels. Je hebt kennis van/ervaring met het Officepakket, zoals Outlook, Word, Excel en PowerPoint. Je bent communicatief vaardig, werkt nauwkeurig en hebt een stressbestendige, flexibele instelling.

Waar ga je werken?
Stichting Nederlands Onderwijs in het Buitenland (NOB) ondersteunt het Nederlands onderwijs in het buitenland. Dit doen wij sinds 1980 in opdracht van het Ministerie van OCW. Bovendien verzorgt NOB het werkgeverschap van de Nederlandse leerkrachten van de Europese scholen. NOB ondersteunt de 200 Nederlandse scholen in het buitenland op onderwijskundig en bestuurlijk gebied. Dit doen wij onder andere door op vindingrijke wijze kennis te delen, leraren, schoolleiders en besturen te professionaliseren en continuïteit te waarborgen. Stichting NOB is een kleine (circa 18 fte) en professionele organisatie.

Waar kun je op rekenen?

Werken bij Stichting NOB betekent werken met een wereldwijde blik op het onderwijs in een prettig werkklimaat, samen met een team van inspirerende en enthousiaste collega’s. Je ontvangt een stagevergoeding van €250,- netto per maand.

I.v.m. de bezetting van het secretariaat zijn de vaste werkdagen van maandag tot en met donderdag. Tijdens je stage krijg je voldoende ruimte voor je stageopdracht of -verslag.

Meer weten?
Neem dan contact op per mail via vacatures@stichtingnob.nl

Solliciteren?
Wij ontvangen een motivatie en CV graag uiterlijk op 12 juli 2017, gericht aan Afdeling PZ via het mailadres vacatures@stichtingnob.nl o.v.v. stage secretaresse.

Ga je voor het eerst werken in het buitenland? Lees de ervaringsverhalen van leerkrachten die je voorgingen in Leerkracht in Beeld!

Terug naar vacatureoverzicht

Delen via: