> Print deze pagina

Home > Nieuws en Media > Nieuws > Vacature Suriname - leerkracht groep 6

Vacature Suriname - leerkracht groep 6

01-08-2017

Ter uitbreiding van ons onderwijsteam zoekt Het Kleurenorkest in Paramaribo, Suriname, met ingang van 1 oktober 2017 een fulltime leerkracht voor groep 6. Als u geïnteresseerd bent, dan vragen wij u uiterlijk 11 augustus 2017 een sollicitatiebrief met cv in te sturen.

Algemene informatie
Het Kleurenorkest is een Nederlandse particuliere basisschool in Paramaribo, Suriname. De school biedt onderwijs volgens het Nederlands curriculum, is aangesloten bij het NOB (Nederlands Onderwijs in het Buitenland) en voldoet tevens aan de eisen voor onderwijs van Suriname. Het Kleurenorkest telt  71 leerlingen, 7 groepen, 8 leraren, een administratieve medewerkster en een directeur. De ouders van de leerlingen bekostigen de school volledig.

De school wordt bestuurd door ouders van leerlingen van de school. Samen met het team wil het bestuur zo goed mogelijk aansluiten in de behoeften van leerlingen en hun ouders om kwalitatief goed onderwijs te geven, vergelijkbaar met die in Nederland. De school beschikt over onderwijsmethodes die in Nederland gangbaar zijn. Ook het leerlingvolgsysteem is opgezet volgens Nederlandse maatstaven.

Functie
Van de nieuwe collega verwachten wij dat hij/zij: 

 • vanuit betrokkenheid samenwerkt ten behoeve van de ontwikkeling van onze kinderen;
 • ervoor open staat het onderwijs op het Kleurenorkest verder te ontwikkelen (bijvoorbeeld door middel van collegiale consultaties);
 • in staat is tot effectief klassenmanagement in (eventueel) twee jaargroepen;
 • bekend is met het actieve directe instructiemodel of in staat is zich dit spoedig eigen te maken;
 • een professionele houding heeft.

 

Profiel
Functie-eisen: 

 • in het bezit van een Nederlandse Pabo-diploma;
 • vanuit betrokkenheid kunnen samenwerken ten behoeve van de ontwikkeling van onze kinderen;
 • ervaring in het lesgeven en begeleiden van een groep leerlingen;
 • ervaring in het lesgeven volgens het ADI-model;
 • breed inzetbaar;
 • bekend met het werken met Wereld in Getallen;
 • een sterk gevoel voor eigen verantwoordelijkheid, initiatiefrijk, besluitvaardig, kan goed improviseren, flexibel en optimistisch.


​Aanbod
De vacature betreft een full-time baan. Werken in kleine groepen, rond de 16 leerlingen. Bij het verhuizen naar Suriname wordt bemiddeling voor woonruimte en het verkrijgen van een werk- en verblijfsvergunning aangeboden. De ziektekostenverzekering wordt vergoed.
 

Sollicitatieprocedure
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de directeur: Lucia Te Vrede-Elshot, tel. +5974333128 of +59743210 of +31 637777158.

Sollicitatiebrieven, uiterlijk tot 11 augustus 2017, met cv kunt u richten naar kleurenorkest@gmail.com.

 


 
 
 
 
 

 Ga je voor het eerst werken in het buitenland? Lees de ervaringsverhalen van leerkrachten die je voorgingen in Leerkracht in Beeld!

 

 
 
 
 

 

Terug naar vacatureoverzicht

Delen via:

 

Relevante links