School in Beeld

Ongeveer 13.500 kinderen volgen Nederlands onderwijs op een Nederlandse school in het buitenland. Er zijn in totaal 200 scholen in 80 landen. Lees op deze pagina alles over hoe het er op de Nederlandse scholen in het buitenland aan toe gaat!

Saigon - Vietnam

De Nederlandse School in Saigon telt 90 leerlingen van onderbouw tot het voortgezet onderwijs, en biedt op twee locaties onderwijs aan.

Lees meer

Rio de Janeiro - Brazilië

Op de Rioranje School zitten 34 kinderen met zeven nationaliteiten. De school is bovendien een verbindende factor voor de Nederlandse gemeenschap.

Lees meer

De Taalfontein - Zwitserland

"We gaan graag een stap verder dan alleen goed onderwijs bieden: onze school hecht sterk aan vernieuwing en modernisering, in én buiten de klas."

Lees meer

De Plevier - Tanzania

"Het huidige team straalt plezier en betrokkenheid uit. Dit is terug te zien in de relatie met ouders en leerlingen."

Lees meer

Madrid - Spanje

Hof der Lage Landen bestaat al ruim vijftig jaar, en is extra bijzonder: het is namelijk de enige Nederlandstalige basisschool in Spanje.

Lees meer

Cleveland - VS

NTC-school de Taaltuin verzorgt elke dinsdagmiddag Nederlands onderwijs op een bijzondere locatie: in de kerk!

Lees meer

Scholenzoeker

Benieuwd waar de 200 Nederlandse scholen in het buitenland staan? Gebruik de Scholenzoeker!

Lees meer

Perth - Australië

Op deze LanguageOne-school krijgen kinderen zoveel mogelijk individueel les. Als het kan, gebeurt dat samen met de Australische school.

Lees meer

Abidjan - Ivoorkust

NTC-Abidjan is een van de jongste NOB-scholen. In 2015 opende de school haar deuren, en daar was animo voor: in het eerste jaar startten 43 leerlingen.

Lees meer

Delen via: