Publicaties

Hier vindt u een overzicht van publicaties van NOB en kunt u een aantal publicaties online inzien of aanvragen.

De staat van het Nederlands onderwijs in het buitenland
In de staat van het Nederlands onderwijs in het buitenland presenteert NOB de stand van zaken over het schooljaar 2016/2017 in woord, beeld en cijfers. Het rapport is online te lezen via deze link.

Magazine 'Grenzenloos groeien'
Aan het einde van 2015 bestond NOB 35 jaar, en ter ere daarvan bracht NOB het magazine 'Grenzenloos groeien' uit. Het magazine vat 35 jaar aan ervaring, feiten, verhalen en visie samen in een Nederlandse en een Engelse (verkorte) variant. Aan het woord komen leerkrachten en schoolleiders, gezinnen en betrokkenen. Lees het Nederlandse en Engelse magazine nu online!

NOB jaarplan 2016
Met het verdwijnen van de directe leerlinggebonden subsidie, verandert NOB ook haar dienstverlening aan de scholen om hen nog beter te ondersteunen op het behoud van de kwaliteit. Lees hier de compacte versie van het jaarplan voor 2016 van NOB.

Publicaties NOB
Bekijk voor de overige publicaties de links aan de linkerzijde van deze pagina.

Vacature-alert
Geïnteresseerden in onderwijsvacatures in het Nederlands onderwijs in het buitenland kunnen zich aanmelden voor de vacature-alert. Zij krijgen dan maximaal eens per week een e-mail wanneer er nieuwe vacatures op Nederlandse scholen in het buitenland of vacatures op Europese scholen online staan.

Delen via: