Vacatures

Vacatures

In het vacature-overzicht vindt u actuele vacatures bij Nederlandse scholen in het buitenland, Europese Scholen en bij NOB. Afhankelijk van de vacature solliciteert u via NOB of rechtstreeks bij de desbetreffende school. NOB hanteert voor alle sollicitaties een sollicitatiecode, die ook geldt voor vacatures bij NOB zelf.

Abonneren op vacatures
Via de wekelijkse Vacature-alert van NOB blijft u automatisch op de hoogte van de nieuwste vacatures! Meld u aan via deze link. U kunt de vacatures ook als RSS-feed ontvangen.

Vacature plaatsen
Aangesloten scholen, scholen die bezig zijn met aansluiting bij NOB en Europese Scholen kunnen kosteloos een vacature plaatsen op de website van NOB. Verdere uitleg over het plaatsen van vacatures voor aangesloten scholen is te vinden op Mijn School. Europese scholen kunnen contact opnemen met een van onze adviseurs. Onder bepaalde voorwaarden kunnen ook andere scholen hun vacatures tegen betaling op onze website laten plaatsen. Neem hiervoor contact op met info@stichtingnob.nl

Open sollicitaties niet mogelijk
Open solliciteren is helaas niet mogelijk. NOB houdt geen bestand bij van leerkrachten die een baan in het buitenland zoeken.

Disclaimer
NOB draagt geen verantwoordelijkheid voor de werving en selectie als de procedure door de school zelf of door derden wordt uitgevoerd.

Ga naar het vacature-overzicht >

Delen via:

Relevante links

Aanmelden voor
Vacature-alert