NTC-Obergrafschaft - De Brug

Basisonderwijs, Voortgezet onderwijs

Op 1 september 2010 zijn wij door de Stichting Nederlands Onderwijs Buitenland (stichting N.O.B.) erkend als officiële Nederlandse school. De naam van onze school is „De Brug“, wij willen een brug slaan naar het Nederland dat met name in de harten van de ouders een bijzondere plaats in neemt. Verder kan “De Brug” voor leerlingen uit een van de andere Europese staten “een brug” worden naar de Nederlandse taal en samenleving. Naar school gaan is meer dan alleen kennis vergaren.

Downloads schoolgids 2019-2020.pdf schoolgids 2020-2021 def..pdf schoolgids 2021-2022.pdf
Neuer Weg 8-10 48455 Bad Bentheim Duitsland
Bekijk op Google Maps
Neuer Weg 8-10 48455 Bad Bentheim Duitsland
ImageBlock-9

Nederlands onderwijs op een dagschool

Bij deze schooltypen kiest u één school, waar het Nederlands onderwijs een (grote) plek in het lesprogramma heeft: als schoolvak, of meer dan dat.

Bekijk de mogelijkheden
ImageBlock-5

Nederlandse les

De meeste scholen en instellingen in het netwerk van NOB bieden Nederlands Taal- en Cultuuronderwijs aan, naschools. Gemiddeld is dat drie lesuren per week.

Bekijk de mogelijkheden