De Reünie: 40 jaar onbegrensde ontmoetingen

18 maart 2021

Op woensdag 24 maart, om 15:00 uur Nederlandse tijd viert NOB haar veertigjarig bestaan met een verrassende samenkomst in een virtueel klaslokaal.

Op 19 december jongstleden bestond Stichting Nederlands Onderwijs in het Buitenland officieel 40 jaar. Dat moment grijpen we graag aan om grenzen en tijdzones te overbruggen voor een verrassende samenkomst in een virtueel klaslokaal. Dat doen we tijdens onze jubileumuitzending:

In de uitzending brengen we verhalen bij elkaar van Nederlanders en Vlamingen die voor kortere of langere tijd ‘uitgevlogen zijn’. En we verkennen wat het Nederlands onderwijs en het onderwijs Nederlands in binnen- en buitenland elkaar te bieden hebben.

Wilt u hierbij zijn? Aanmelden kan via dit formulier!

Houd onze kanalen in de gaten voor meer informatie of stuur uw vraag naar jubileum@stichtingnob.nl