Alinda de Beus

Alinda werkt sinds 2006 bij NOB als bestuurlijk adviseur. Als bestuurskundige adviseert zij scholen bij de ontwikkeling en uitvoering van beleid en helpt zij hen bij het realiseren van een effectieve en inventieve schoolorganisatie. Daarnaast is zij ambtelijk secretaris voor de Dutch International Primary Schools (DIPS).

Het Nederlands onderwijs in het buitenland draagt bij aan een toekomst waarin internationaal burgerschap niet alleen een begrip is, maar zichtbaar ge- en beleefd wordt. Het is fantastisch om te werken aan grensoverschrijdende netwerken van scholen en om ervaringen en kennis te delen met bestuursleden, schoolleiders en leerkrachten. Het bouwen aan goed (internationaal) onderwijs is een uitdaging waar ik mij met veel plezier voor inzet!

Alinda de Beus

Bestuurlijk adviseur