Lex Stijl

Lex Stijl is sinds 16 juli 2018 directeur a.i. van Stichting Nederlands Onderwijs in het Buitenland (NOB). Tot en met 2015 was hij lid van de Raad van Toezicht van NOB. Hij heeft een financiële achtergrond en is werkzaam geweest bij KPMG en Postkantoren B.V. Nu is hij betrokken bij advies en interim opdrachten en vervult hij verschillende bestuur- en toezichthoudende functies bij diverse maatschappelijke organisaties.

Ik heb de laatste jaren gezien hoe enthousiast en gedreven leerkrachten en bestuurders van de scholen in het buitenland, en de medewerkers van NOB, werken om de missie van NOB waar te maken. Het is ontzettend mooi hier de komende maanden deel van uit te mogen maken en te helpen dat nog beter te doen.

Lex Stijl

+31 (0)70 386 66 46 (algemeen)
directeur@stichtingnob.nl