Vacatures op de Europese scholen

Ieder jaar is NOB op zoek naar leerkrachten voor de Nederlandse taalsecties van verschillende Europese scholen. De functies starten altijd in september, de vacatures komen meestal begin februari online. Soms werven we gedurende het jaar ook, als er bijvoorbeeld tussentijds een functie vrijkomt. Bekijk hieronder welke posten er komend schooljaar vrijkomen.

Primair onderwijs

Per februari 2019 komt er weer een post vrij in het primair onderwijs: op Europese school München om precies te zijn. Benieuwd hoe het is om te werken op een Europese school? Bekijk dit filmpje voor een eerste indruk.

Docent Frits van der Ree geeft les in het primair onderwijs op Europese school Brussel IV. Met een flinke rugzak vol buitenlandervaring startte hij op een Europese school, en inmiddels werkt hij daar ruim acht jaar.

"Wat me enorm aanspreekt aan het lesgeven op een Europese school is de internationale component: het samenwerken met leerkrachten en ouders die vanuit een ander referentiekader opereren."

Benieuwd naar Frits' ervaringen in het Europese onderwijs? Lees hier zijn verhaal.

Leerkracht primair onderwijs - München

Europese school München kijkt uit naar een leerkracht primair onderwijs. Heb jij het in huis om les te geven in een meertalige omgeving? Ben je een ervaren leerkracht, en zoek je een échte uitdaging die loont?

Bekijk de vacature!

Zit er (nu) niets bij?

Bekijk ook het actuele vacatureaanbod van Nederlandse scholen wereldwijd. Wil je wekelijks op de hoogte blijven van de nieuwste vacatures? Schrijf je dan in voor de vacaturealert, dan krijg je de jobs direct in je mailbox.