Vacatures op de Europese scholen

Ieder jaar is NOB op zoek naar leerkrachten voor de Nederlandse taalsecties van verschillende Europese scholen. De functies starten altijd in september, de vacatures komen meestal begin februari online. Soms werven we gedurende het jaar ook, als er bijvoorbeeld tussentijds een functie vrijkomt. Bekijk hieronder welke posten er komend schooljaar vrijkomen.

Primair onderwijs

Per september 2018 komt er weer een post vrij in het primair onderwijs: op Europese school Brussel III om precies te zijn. Benieuwd hoe het is om te werken op een Europese school? Bekijk dit filmpje voor een eerste indruk.

Docent Frits van der Ree geeft les in het primair onderwijs op Europese school Brussel IV. Met een flinke rugzak vol buitenlandervaring startte hij op een Europese school, en inmiddels werkt hij daar ruim acht jaar.

"Wat me enorm aanspreekt aan het lesgeven op een Europese school is de internationale component: het samenwerken met leerkrachten en ouders die vanuit een ander referentiekader opereren."

Benieuwd naar Frits' ervaringen in het Europese onderwijs? Lees hier zijn verhaal.

Leerkracht primair onderwijs - Brussel

Europese school Brussel III kijkt uit naar een leerkracht primair onderwijs. Heb jij het in huis om les te geven in een meertalige omgeving? Ben je een ervaren docent, en zoek je een échte uitdaging die loont?

Bekijk de vacature!

Voortgezet onderwijs: bètavakken

Net als in Nederland is er in Europa grote vraag naar eerstegraads docenten op diverse vakgebieden. Heb jij een eerstegraads bevoegdheid voor natuurkunde, scheikunde, wiskunde of biologie? Zoek niet verder: er staan vijf prachtige posten open, waarvan vier in Brussel en één in eigen land.

Docent natuurkunde en wiskunde - Brussel

Europese school Brussel II kijkt uit naar een nieuwe docent natuurkunde en wiskunde. Heb jij het in huis om les te geven in een meertalige omgeving? Ben je eerstegraads docent, en zoek je een échte uitdaging die loont?

Bekijk de vacature!

Docent natuurkunde en wiskunde - Brussel

Europese school Brussel IV kijkt uit naar een nieuwe docent natuurkunde en wiskunde. Heb jij het in huis om les te geven in een meertalige omgeving? Ben je eerstegraads docent, en zoek je een échte uitdaging die loont?

Bekijk de vacature!

Docent scheikunde en wiskunde - Brussel

Europese school Brussel II kijkt uit naar een nieuwe docent scheikunde en wiskunde. Heb jij het in huis om les te geven in een meertalige omgeving? Ben je eerstegraads docent, en zoek je een échte uitdaging die loont?

Bekijk de vacature!

Docent natuurkunde - Bergen

Europese school Bergen kijkt uit naar een nieuwe docent natuurkunde. Heb jij het in huis om les te geven in een meertalige omgeving? Ben je eerstegraads docent, en zoek je een échte uitdaging die loont?

Bekijk de vacature!

Meer weten?

Zie jij jezelf al werken op een Europese school? Bekijk hier hoe solliciteren in zijn werk gaat

Meer weten over het Europese onderwijs? Lees er hier alles over. En lees ook de verhalen van de leerkrachten die je voorgingen: zij zijn immers de ervaringsdeskundigen

Wil je een kijkje in de keuken? Dat kan: krijg een eerste indruk van het werken op een Europese school

Docent biologie - Brussel

Europese school Brussel IV kijkt uit naar een nieuwe docent biologie. Heb jij het in huis om les te geven in een meertalige omgeving? Ben je eerstegraads docent, en zoek je een échte uitdaging die loont?

Bekijk de vacature!

Voortgezet onderwijs: Nederlands

Vakdocenten Nederlands opgelet: heb jij je eerstegraads bevoegdheid, en wil je werken op de fraaiste locatie van de Europese scholen? Bekijk dan snel de vacature bij Europese school Mol, een school dicht bij de Nederlandse grens en bovendien gelegen middenin de natuur.   Bekijk dit filmpje (op locatie bij Europese school Mol) voor een eerste indruk.

Hasse van Boven werkt nu ruim drie jaar in het voortgezet onderwijs op Europese school Bergen. Hasse had nooit verwacht dat haar eerste baan op een Europese school zou zijn. Een gelukje dat ze ook nog eens in Nederland werd aangenomen.

“Les krijgen in je moedertaal is al een voorrecht, maar dat uitbreiden met een andere taal maakt deze school helemaal bijzonder.”

Benieuwd naar Hasses ervaringen? Lees hier haar verhaal.

Docent Nederlands - Mol

Europese school Mol kijkt uit naar een docent Nederlands. Heb jij het in huis om les te geven in een meertalige omgeving? Ben je een ervaren docent, en zoek je een échte uitdaging die loont?

Bekijk de vacature!